Sayokan Forum
Eylül 05, 2010, 02:42:27 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Yeni otağ platformuna hoşgeldiniz. Kullanıcı isminizi ve giriş bilgilerinizi kontrol edin lütfen!

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Eğitim almak istiyorum....ama....  (Okunma Sayısı 2365 defa)
YunusEmre
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Aralık 20, 2007, 10:27:08 ÖÖ »

Herkese tüm sayokan alemine selamlar ve hayırlı bayramlar.

Sayokan dövüş sistemini daha yeni öğrendim diyebilirim.

Ben shotokan karate 1.dan'ım bir süre kick box ta yaptım.Ama iki spor dalında da beni tatmin etmeyen şeyler vardı.

Ama sayokan dövüş sistemi gerçekten çok hoşuma gitti ve heves doldum.Kesinlikle başlamam lazım diye düşünüyorum.Herşeyden önce dal "bizim" dalımız ya bu bile bu sistemin öğrenilmesi,öğretilmesi ve yayılması için yeterli kanımca.

Yalnız benim bir maruzatım var.

Shotokan karate ile uğraşmama rağmen derin duruşlar ve kontaksız yapılan müsabakalar spora olan saygımı bayağı azaltmıştı.Çünkü hiç gerçekçi değil günümüz şartlarında.
Bende bu yüzden kendimi arkadaşlarımı ve altımdaki öğrencileri hep kontaklı dövüşe ve daha mantıklı duruşlara yönlendirdim ve böyle antrenmanlar yaptım.Bu yüzden psikolojik olarak adaptasyon sorunu çekeceğime inanmıyorum.

Ama şu var ki ben Sakarya'da okuyorum ve son sınıf öğrencisiyim (üniversite).Ve oradayken kendimi sürekli derslere veriyorum yani çok yoğunum.Ve her hafta sonu istanbul a dönmem gerekmesi gibi bir durum var.
Sakaryada bana en yakın okul düzce.Oradaki yoğunluğumu düşününce oraya gidip eğitim almam imkansız.Çünkü yol 1,5 saat.

Ama istanbulda oradakine nazaran daha az mesafede,yani tek araçla gidebileceğim bir noktada (esenyurt) bir alplik okulu var.Ama ben burayada maksimum haftada 1 kez gelebilirim hatta belki her haftada gelemem.Ki oranında hafta sonu bana uygun bir saatte idman yapıp yapmadığını bilmiyorum (kesinlikle en 11-1 arası bir idman olması lazım Sad )

Ama kanım şudur ki ben orada seminer mantığıyla eğitim alsam sonra kendime yeni kattıklarımı sakaryada idmanlarımda kullansam birşeyler elde edebilirim.Yani bana öyle geldi.

Siz sayın hocalarım bana ne önerirsiniz?

Sayokan hayallerimi bir kenara atıp hayatıma devammı etmeliyim yoksa sonuçta bazı temellere sahip olduğum için kendime güvenip azda olsa bir seminer mantığıyla okullara gitmelimiyim?

Lütfen bana bir akıl verin.Böyle bir sporumuz varken ben başka sporlarla uğraşmayı kendime yediremiyorum.Her ne kadar çok derin saygı duysamda hepsine.

Şimdiden tüm arkadaşlarıma ve hocalarıma teşekkür ederim.Ayrıca ünvanlarıda dikkatsiz ve yanlış kullanmış olabilirim bu seferlik affınıza sığınıyorum.

Saygılarımla....
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!